Knive - Hocho
Hos GPE ved vi at knive er det vigtigste redskab i køkkenet, og at en skarp kniv kan gøre forskellen på en god og en dårlig dag i køkkenet. At holde en smuk kniv i hånden, hvor man kan mærke at der er lagt sjæl i håndværket fra knivens skarpe kant til håndtaget, kan få enhver kok til at få lyst til at komme igang i køkkenet. Hos GPE udvælger vi de smukkeste knive, og samarbejder med nogle af de bedste håndværkere i japan for at kunne levere den bedste kvalitet til vores danske kunder.
Nedenfor kan I se nogle af de knive GPE har hentet hjem fra Japan.
Se flere eksemplarer fra vores samarbejdspartner i Japan: www.aoki-hamono.co.jp
Santoku 170 mm
3 layer VG-10 stainless steel with tsuchime finish
Vegetable knife
1015 kr incl moms
225 mm
Handcrafted 3 layers of Blue II japanese steel
Kengata
Gyuto - Meat cutting knife
7029 kr incl moms
Blue II japanese steel with mirror shine
Kataba single blade
Katana style
Sashimi knife
300 mm
5235 kr incl moms
300 mm
Japanese white steel no 1
2 layer - Kataba single bevel
Sashimi knife
4206 kr incl moms
300 mm
Swedish stainless steel
2 layer Kataba single bevel
Sashimi knife
7038 kr incl moms
300 mm
Kengata
Japanese steel handcrafted damascus
Sashimi knife
6898 kr incl moms
300 mm
Blue II japanese steel
Ryoba, double bevel
Sashimi and meat cutting knife
Suitable for cutting roasted beef
4390 kr incl moms
240 mm
Blue II japanese steel
Ryoba, double bevel
Gyuto - Meat cutting knife
5066 kr incl moms